Ambassadör
Ambassadörer

Vi letar ständigt efter inspirerande och färgstarka personer att stärka upp vårt team med. Om du är en inspirerande och aktiv person som brinner för hälsa, naturlighet och träning som söker sponsring eller vill hjälpa till att sprida ordet om våra essentiella drycker så får du mer än gärna skicka din ansökan till ambassador@essedrinks.com redan idag så ser vi till att återkoppla så fort som vi bara kan!

ESSE AMBASSADÖRER

Erik Eliasson Ambassadör

 

Erik Eliasson, 30 år

F.d. Fallskärmsjägare som hittade CrossFit och grundade CrossFit Nordic 2009. Tävlat i Regionals 3 gånger och Games 1 gång med teamet från Nordic. Älskar äventyr, träning i alla former, mat och landet. Pendlar mellan skogen i Småland och Stockholm. Stolt grundare till ESSE Drinks.

instagram.com/121eliasson

 

 

 

Cirkel Hemsida Ambassadör

 

Kim Roshag, 33år.

Norra Europas bästa kranförare och modell. Till vardags en kreativ, social kille som gillar resor, äventyr och träning. Livets glädje till folket ??

instagram.com/booze_baccy

 

 

 

 

 

Oya Hanzén, 35 år

En träningstokig och levnadsglad tjej som älskar löpning i alla former. Förespråkar balans och hälsa i kombination med ett aktivt liv. Certifierad Löpcoach och inspirerar gärna till mer träning och specifikt löpning genom instagramkontot @runzpire

instagram.com/runzpire

 

 

 

 

Linnea AmbassadörLinnéa Cederquist, 31 år

Vårt ess på vattenskidor med 7 SM-medaljer under bältet. Linnéa bor med sina två barn Leo och Ted och sin man Stellan i Nyköping och när hon inte hänger efter båtar jobbar hon på förskola och som massageterapeut. Utöver det älskar hon att ha många järn i elden och siktar nu på att även tävla i OCR.

instagram.com/linn_ceder

 

 

 

 

Cirkel Hemsida AmbassadörMichael Axelsson, 34 år

”Min passion för Kroppsviktsträning (Calisthenics) började för ca tre år sedan då jag såg YouTube videos på några som tränade i parker i USA. Gick till gymmet nästa dag för att testa övningarna och misslyckades totalt. Passionen (besattheten) blev då ett faktum och har tränat Kroppsviktsträning sedan dess. Startade samtidigt en sajt som är Sveriges största inom Kroppsviktsträning för att dela min passion”

kroppsviktstraning.se / instagram.com/kroppsviktsträning

 

 

 

 

 madeleine nilsson

Madelene Nilsson, 29 år

Förälskad och förtrollad av allt som hör Crossfit till. Tränar,tävlar samt driver en Crossfit Box i Växjö, Crossfit Linné. Mamma till en pojke på 3 år. Hon älskar att inspirera och peppa folk till ett gladare liv.

instagram.com/kradde

 

 

 

 

 


Michael Kruse, 55 årInternationell Kettlebellinstruktör (RKC), Coach, Mental Rådgivare och PT. Tillbringar all ledig tid med att träna eller vara ute i naturen. Har bl a tävlat i Crossfit som Master, sprungit Keb Arctic Run samt Björkliden Arctic Mountain Marathon. Är även fd Hundtjänstbefäl i Marinen.
targetcoaching.se / instagram.com/kettlebellspecialisten